Prvak BiH smijenio trenera

Krajnoviću presudili porazi u Ligi 12, Hrvoje Vlašić novi trener Širokog

Vlašić će momčad aktualnog prvaka BiH voditi već protiv Lovćena u 5. kolu Druge ABA lige, u srijedu u 19:00 sati na Pecari.
Sport / Košarka | 28. 10. 2019. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Krajnović nije više trener Hrvatskog košarkaškog kluba Široki, potvrdio je klub s Pecare te naveo da će klupu prvaka BiH i člana Druge ABA lige preuzeti Hrvoje Vlašić.

Krajnović je Širokobriježane službeno vodio sedam utakmica u Drugoj ABA ligi i Ligi 12 Košarkaškog prvenstva BiH te je ostvario četiri pobjede (Rogaška, Zrinjski, Dynamic i Novi Pazar) i tri poraza (Helios, Spars i Kakanj).

''Kruni se iskreno zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u budućnosti'', objavio je HKK Široki na službenoj Facebook stranici.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - HKK Zrinjski (Hrvoje Vlašić)

Hrvoje Vlašić se tako nakon deset godina vraća na Pecaru, a sa Širokim ima osvojeno Prvenstvo BiH u sezoni 2008./2009.. U karijeri je još vodio Zadar, Jolly, Zrinjski, Čapljinu, Posušje…

Vlašić će momčad aktualnog prvaka BiH voditi već protiv Lovćena u 5. kolu Druge ABA lige, u srijedu u 19:00 sati na Pecari.

''Mi u upravi smo morali reagirati nakon dva poraza u BiH prvenstvu i napraviti šok terapiju s kojom će se naša momčad malo prodrmati. Kruni se zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Što se tiče novog trenera, Hrvoja poznajemo od prije i nadamo se da će suradnja bit uspješna'', navode iz Uprave HKK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close