Široki - Novi Pazar 79:71

Krajnović: Drago mi je da smo pokazali karakter; Popović: Široki nas je iskažnjavao

U dvoboju debitanata u Drugoj ABA ligi, pobjeda je u dramatičnoj završnici pripala prvaku Bosne i Hercegovine.
Sport / Košarka | 24. 10. 2019. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog pobijedili su Novi Pazar 79:71 (24:17, 19:27, 10:10, 26:17) u susretu 4. kola Druge ABA lige igranom u srijedu navečer u dvorani Pecara. U dvoboju debitanata u Drugoj ABA ligi, pobjeda je u dramatičnoj završnici pripala prvaku Bosne i Hercegovine.

''Zahvaljujem gostima na fer i korektnoj utakmici koja je bila dosta tvrda, teška. Nama se ponavljaju iste stvari koje su nam se dogodile s Rogaškom i Dynamicom. Imamo velike oscilacije u igri, posebno u drugoj i trećoj četvrtini. Mi smo mlada momčad, možda najmlađa u ligi, Novi Pazar je iskusniji i njihovi šuteri kaznili su naše pogreške, a probleme su nam radili i 'zonom'. Drago mi je da smo pokazali karakter i vratili se iz minusa. Idemo dalje'', izjavio je trener Širokog Krunoslav Krajnović na konferenciji za medije nakon utakmice.

Foto: Bljesak.info / Krunoslav Krajnović

Trener Novog Pazara Oliver Popović čestitao je Širokom na pobjedi te istaknuo da je njegova momčad u ovom susretu izgubila previše lopti te da je obrana zakazala u najpotrebnijem trenutku.

''Čestitke Širokom na zasluženoj pobjedi. Kad pogledati statistiku Široki ima 19 skokova u napadu, mi 17 izgubljenih lopti, previše šanse smo dali Širokom, 22 poena su nam dali iz drugog napada. Loša obrana u prvoj četvrtini na našoj strani pomogla je domaćima. Drugu i treću četvrtinu smo odigrali dosta izjednačeno, zadnju četvrtinu opet loše odigrali u obrani. Široki je to iskažnjavao i zasluženo pobijedio'', kazao je Oliver Popović.

Foto: Bljesak.info / Oliver Popović

U 5. kolu Široki za tjedan dana na Pecari dočekuje crnogorski Lovćen 1947. Inače, susret s Novim Pazarom trebao se igrati u istoimenom gradu, no zbog zauzetosti dvorane zamijenjeno je domaćinstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close