Druga ABA liga

Košarkaši Zrinjskog večeras ugošćuju Sutjesku

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić istaknuo je kako je osnovni problem lošijeg starta bh. prvaka veliki broj ozljeda ključnih igrača tijekom priprema za novu sezonu.
Sport / Košarka | 10. 10. 2018. u 08:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva uvodna poraza na startu ABA 2 lige košarkaši Zrinjskog nadaju se prvoj pobjedi u srijedu kada u Mostaru gostuje Sutjeska. Utakmica se igra u dvorani na Bijelom brijegu, s početkom u 18:00 sati.

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić istaknuo je kako je osnovni problem lošijeg starta bh. prvaka veliki broj ozljeda ključnih igrača tijekom priprema za novu sezonu. U međuvremenu ozlijeđeni igrači su se oporavili, ali natjecateljski još nisu na svom maksimumu.

''U zadnjih petnaestak dana popunili smo se što se tiče sastava, digli smo formi i izgledamo bolje, prije svega, defanzivno. Problema imamo i dalje u fazi napada, što je bilo evidentno u zadnjoj utakmici (poraz od Rogaške 66:62, op. a.). Nadam se da će to sutra biti bolja, a sada smo dobili i još jedno pojačanje na vanjskim pozicijama – Borisa Bakića, koji će riješiti dio tih naših problema'', istaknuo je Vlašić.

Boris Bakić iskusni je 32-godišnji košarkaš koji je u karijeri nosi dresove Budućnosti, Partizana, Crvene zvezde, Radničkog, MZT-a, Igokee, Metalca te Mladosti iz Zemuna.

Olakšavajuća okolnost za Zrinjski bit će izostanak ozlijeđenog centra Sutjeske Sidy Djitte, koji je bio najbolji pojedinac u redovima crnogorska momčadi u prva dva kola ABA 2 lige.

Sutjeska je nakon Djitteove ozljede angažirala Ivana Todorovića, 34-godišnjeg Nikšićana koji je prošlu sezonu odigrao u Libanonu gdje je nastupao za ekipu Club Sportif Antonins.

Kopirati
Drag cursor here to close