Vedran Bosnić

Objavljen popis - Tko će sve igrati na turniru u Kini

Bosnić objavio popis igrača za turnir u Kini
Sport / Košarka | 19. 06. 2019. u 15:12 Bljesak.info
Kopirati

Izbornik muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Vedran Bosnić objavio je popis igrača za međunarodni turnir u Kini, koji će biti održan od 12. do 22. srpnja.

Na popisu izbornika Bosnića nalaze se: Sani Čampara, Amar Gegić, Amar Balić, Adi Zahiragić, Almir Hasandić, Adin Vrabac, Rijad Avdić, Njegoš Sikiraš, Kenan Kamenjaš, Amar Alibegović, Ismet Sejfić, Emir Ahmedović, Samir Šehić, Mirza Bulić, Nedžad Muratović, Ibrahim Durmo i Abdulah Kamarić. 

Zbog klubskih obveza i zdravstvenih problema priprema su oslobođeni Dario Drežnjak, Nedim Đedović, Ajdin Penava, Darko Talić, Haris Delalić, Draško Knežević, Aleksa Gatarić, Nedim Buza, Karlo Matković, Jure Garza. Bosnić je dao slobodno Edinu Atiću, Aleksandru Laziću, Miralemu Haliloviću i Emiru Sulejmanoviću.

Izbornik je istaknuo da će u narednom razdoblju fokus biti na mlađim igračima koji treba da dobiju više prostora i veće minutaže, priopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH. 

''Radujemo novom okupljanju i kvalitetnom radu. Naš zajednički cilj je da u ovom razdoblju vidimo igrače koje nismo uspjeli ranije vidjeti. Fokus će biti na mlađim igračima koji trebaju da dobiju više prostora u ovom razdoblju. Reprezentacija igrača u košarkaškom i karakternom smislu je jako važan dio za budućnost naše mlade reprezentacije. Očekuje nas naporan radu Sarajevu i dosta utakmica u Kini, koje će nam mnogo pomoći u selektiranju igrača za kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje počinje u studenom'', rekao je izbornik Bosnić. 

Okupljanje seniorske reprezentacije zakazano je za 28. lipanj u Sarajevu.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati