Velika pobjeda Zadra

Jusup o nevjerojatnom preokretu u kojem je uživao i Modrić

Četvrta pobjeda njihovih Zadrana u ABA ligi oduševila je Luku Modrića i Danijela Subašića.
Sport / Košarka | 06. 01. 2020. u 21:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadarski košarkaši u nedjelju su upisali važnu pobjedu u 14. kolu ABA lige svladavši Mega Bemax sa 106:100.

Iako su veći dio susreta bili u zaostatku, poraz jednostavno nije bio opcija za domaćine. U posljednjih pet minuta susreta, sjajnom igrom kreirali su veliki preokret i važnu pobjedu u borbi za ostanak u regionalnom natjecanju.

''Mislim da smo prve tri četvrtine izgledali konfuzno. Nismo se ni trudili odigrati ono što smo se dogovorili. Kao da je nekakva žurba ušla u nas. No, cijelo vrijeme smo vjerovali da možemo pobijediti i to nam se na kraju vratilo. Igrači su povukli, publika se probudila i stigli smo do važne pobjede'', rekao je trener Zadrana Danijel Jusup, koji je protekle sezone osvojio 10. naslov prvaka BiH s Hrvatskim košarkaškim klubom Široki, javlja HRT.

Video: Sažetak utakmice KK Zadar - KK Mega Bemax

Zadrani su samo u posljednjoj četvrtini ubacili nevjerojatnih 40 poena, a sjajnu je utakmicu odigrao Domagoj Vuković s 28 koševa i 13 skokova.

''I ja sam se iznenadio kada sam vidio koliko smo zabili. Očito nam se i odčepilo, a čim se otvori šut sve ide puno lakše'', dodao je Jusup.

Četvrta pobjeda njihovih Zadrana u ABA ligi oduševila je Luku Modrića i Danijela Subašića. ''Igraj Zadre, volimo temi'', napisao je Modrić na Instagram profilu, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close