Veliki preokret

Indiana slavila protiv Clevelanda unatoč zaostatku od 22 koša

Ovo je treća pobjeda Indiane nad Cavaliersima od početka sezone.
Sport / Košarka | 13. 01. 2018. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Indiana Pacers Bojana Bogdanovića su sinoć nanijeli još jedan poraz Cleveland Cavaliersima koje su svladali sa 97-95 i to nakon što su nadoknadili zaostatak od čak 22 koša.

Lance Stephenson je zabio 16 koševa uz 11 skokova, Darren Collison je ubacio 22 koša, a Victor Oladipo dodao 19 za Indianu koja je u prvom poluvremenu zaostajala 22 koša. Bogdanović nije imao baš dobru večer, on je u 29 minuta zabio tek šest koševa (šut iz igre 2/4, trice 2/3) i tome dodao jedan skok.

LeBron James je bio najučinkovitiji kod Clevelanda sa 27 pogodaka, 11 asistencija i osam skokova, dok je Kevin Love dodao 21 koš i 10 skokova.

No, James je imao dvije prilike u zadnjim sekundama za pobjedu, ali je promašio oba puta nakon što je Victor Oladipo doveo Indianu u vodstvo nešto više od dvije minute do kraja, piše Hina,

Ovo je treća pobjeda Indiane nad Cavaliersima od početka sezone.

Video: Sažetak utakmice Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers

Washington Wizards su nakon dva poraza upisali pobjedu, sinoć su sa 125-119 pobijedili Orlando Magic Marija Hezonje.

Wizardse su do pobjede predvodili Bradley Beal i John Wall, svaki sa 30 koševa.

Orlandu je ovo sedmi poraz zaredom, a najbolji u njegovim redovima bio je Elfrid Payton sa 27 koševa, dok je Jonathon Simmons dodao 23.

Mario Hezonja je odigrao 23 minute i u tom je vremenu postigao devet koševa (šut iz igre 3/7, trice 1/5) te tome dodao pet skokova i jednu asistenciju.

Poraz su upisali i Phoenix Suns Dragana Bendera od kojih su sa 112-95 bolji bili Houston Rockets, piše Hina.

Iako su igrali petu utakmicu bez Jamesa Hardena to se nije osjetilo. Chris Paul ga je uspješno zamijenio zabivši 37 koševa, a Eric Gordon je dodao 30.

Najbolji u redovima Phoenixa bio je Devon Booker sa 26 pogodaka, a Bender je u 32 minute postigao 14 pogodaka (šut iz igre 5/12, trice 3/6) i upisao osams kokova, dvije asistencije i dva bloka.

Kopirati
Drag cursor here to close