Odlučio Savez

I košarkaške utakmice pred ograničenim brojem gledatelja

''Publika utakmice može gledati isključivo prema propisima i instrukcijama koji su izdati od nadležnih organa vlasti i procjene dozvoljenog broja osoba koje mogu nazočiti datim sportskim događajima'', dodaje se.
Sport / Košarka | 11. 03. 2020. u 19:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Obavještavamo vas da zbog preporuka i odredbi (naredbi) svih razina vlasti i drugih zdravstvenih institucija u Bosni i Hercegovini, a koji tretiraju epidemiološku situaciju i pojavu Corona virus (COVID-19), striktno poštujemo sve procedure i pridržavamo se datih instrukcija'', ističe se u priopćenju Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

''Sve službene prijateljske i prvenstvene utakmice ženskog i muškog košarkaškog prvenstva za seniore i mlađe kategorije u Bosni i Hercegovini, publika može gledati isključivo prema propisima i instrukcijama koji su izdati od nadležnih organa vlasti i procjene dozvoljenog broja osoba koje mogu nazočiti datim sportskim događajima'', dodaje se.

''Molimo vas za pažnju i odgovornost prema cjelokupnoj društvenoj zajednici!'', stoji na kraju priopćenja Košarkaškog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close