Zu from Chitlook

Hrvatski centar u reklami za Lexus govori o svom životu u LA-u

„Dolazim iz malog gradića, a moj bratić je već igrao u NBA. Pa sam pomislio da bih mogao i ja.“, podsjetio je Čitlučanin Ivica Zubac na NBA epizodu Zorana Planinića.
Sport / Košarka | 24. 12. 2019. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivica Zubac, 216 centimetara visoki košarkaš, jako se dobro uklopio u ovogodišnji roster Los Angeles Clippersa.

Čitlučanin je startni centar, uredno trpa sve što mu suigrači prirede, a u koš smjesti i dosta ''otpadaka'', s tim da se mora naglasiti kako je dosta čvrst oko obruča i svaku situaciju koju može okončava autoritativnim zakucavanjima.

Ono što ga posebno krasi je odličan obrambeni učinak ispod domaćeg obruča.

Imao je Zubac svoje vrijeme prilagodbe, s obzirom da je već proveo polovicu prošle sezone u momčadi koju vodi Doc Rivers, ali također i puno radi na sebi.

To se, između ostalog, vidi na najnovijem reklamnom videu za kampanju proizvođača luksuznih automobila Lexus.

Video: Ivica Zubac Gets Fitted for his Wedding Suit | Life in the League

„Dolazim iz malog gradića, a moj bratić je već igrao u NBA. Pa sam pomislio da bih mogao i ja.“, podsjetio je Ivica Zubac na NBA epizodu Zorana Planinića.

„Iz grada sam koji nema ni kino i broj svega pet tisuća ljudi, a Los Angeles je ogroman. Kad se vozim na utakmicu idem uvijek istom rutom i slušam glazbu uvijek na istoj glasnoći. Opremu na sebe navlačim uvijek istim redoslijedom: tajice, čarape, podmajicu, dres, kratke hlače, donji dio trenirke, rukav, ''hudicu'', tenisice.“, kaže kršni Hercegovac o svojjim ritualima, sličnim kakvima je sklono velik broj sportaša.

Nakon toga otišao je kod krojača na mjerenje za potrebe izrade odijela, s obzirom da se Zu (njegov amrički nadimak) i njegova zaručnica Kristina Prišč namjeravaju ''uzeti'' narednog ljeta u Mostaru.

Logično, igraču je teško, gotovo nemoguće, naći adekvatno odijelu u serijskoj proizvodnji.

„Vidim se kroz cijelu krijeru u L.A.-u i s nekoliko prstenova osvojenih s Clippersima. Ali najvažnije mi je da budem dobra osoba i imam dobru obitelj.“, zaključio je gorostasni Čitlučanin.

Kopirati
Drag cursor here to close