Slavlje bez Hardena

Houston prvi na zapadu NBA lige osigurao playoff

Iako su nastupili bez jednog od najboljih strijelaca današnjice i kandidata za MVP - Jamesa Hardena, Rocketsi su bez mnogo problema savladali Dallas.
Sport / Košarka | 12. 03. 2018. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Houston Rocketsa prvi su na zapadnoj konfereciji NBA lige osigurali nastup u play offu, nakon što su sinoć na gostovanju u Teksasu svladali Dallas Maverickse sa 105:82.

Iako su nastupili bez jednog od najboljih strijelaca današnjice i kandidata za najvrijednijeg (MVP) košarkaša lige - Jamesa Hardena, Rocketsi su bez većih problema svladali Dallas.

Ekipu je predvodio Eric Gordon s 26 koševa, dok je Chris Paul dodao 24 koša i 12 asistencija.

Video: Sažetak utakmice Dallas Mavericks - Houston Rockets

Aktualni prvaci NBA lige Golden State Warriorsi poraženi su od Minnesota Timberwolvesa sa 109:103. U odsutnosti prve zvijezde momčadi, Stepha Curryja koji je ozlijedio gležanj, Warriorsi su upisali drugi uzastopni poraz, iako je Kevin Durant upisao 39 koševa i 12 skokova, piše Fena.

Poraz su upisali i Cleveland Cavaliersi na gostovanju protiv Los Angeles Lakersa (113:127), za koje je Julius Randle ubacio 36 koševa uz 14 skokova.

Cavaliersi zauzimaju četvrto mjesto na istoku odmah iza Indiane koja je sinoć svladala drugoplasirani Boston s 99:97. Lider istoka, ekipa Toronto Raptorsa, nije imao problema s New York Knicksima koje je dobio sa 132:106.

Kopirati
Drag cursor here to close