NBA

Hornetsi slavili protiv Pacersa nakon produžetaka

Šest utakmica NBA lige odigrano je sinoć, a najuzbudljivije je bilo u Charlottei.
Sport / Košarka | 06. 11. 2019. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u NBA odigrano šest utakmica, a najneizvjesnija je odigrana u Charlottei gdje su domaći Hornetsi sa 122-120 u produžetku pobijedili Indiana Pacerse.

Devonte' Graham, na kojem je načinjen prekršaj dok je pucao tricu, pogodio je dva slobodna bacanja za vodstvo 1.7 sekundu prije kraja produžetka. Graham je utakmicu završio sa 35 koševa iako je ušao u igru s klupe, dok je T.J. Warren zabio 33 za Indianu, a Malcolm Brogdon 31.

Video: Sažetak utakmice Charlotte Hornets - Indiana Pacers

LA Lakers su u gostima sa 118-112 slavili protiv Chicago Bullsa, iako su na poluvremenu zaostajali 19 razlike. Do pobjede ih je vodio LeBron James koji je utakmicu završio sa 30 koševa, 10 skokova i 11 asistencija. Quinn Cook je dodao 17 koševa za Los Angeles kojem je ovo šesta pobjeda zaredom, a Anthony Davis 15 koševa uz sedma skokova. Zach LaVine je bio najbolji igrač Bullsa sa 26 poena, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Chicago Bulls - LA Lakers

Boston Celtics su u gostima sa 119-113 nadigrali Cleveland Cavalierse. Gordon Hayward je upisao najbolji učinak u karijeri sa 39 koševa za Boston. Kod Clevelanda najbolji je bio Collin Sexton sa 21 košem, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

Video: Sažetak utakmice Cleveland Cavaliers - Boston Celtics

Atlanta Hawks su kod kuće nadigrali San Antonio Spurse sa 108-100 zahvaljujući 29 pogodaka Traea Younga. Kod San Antonia najbolji je bio DeMar DeRozan sa 22 ubačaja, a Luka Šamaninć nije ulazio u igru.

Video: Sažetak utakmice Atlanta Hawks - San Antonio Spurs

Denver Nuggets su kod kuće sa 109-89 bili bolji od Miami Heata, a Oklahoma City Thunder, također na svom terenu, sa 102-94 od Orlando Magica, javila je Hina.

Video: Sažetak utakmice Denver Nuggets - Miami Heat
Kopirati
Drag cursor here to close