Ostanak na vrhu

HKK Zrinjski: Naše ambicije postaju još veće

Dalibor Miloš, predsjednik Kluba, osobno i u ime HKK „Zrinjski“, zahvalio je predsjedniku Hercegu na razumijevanju za potrebe Kluba koji je igrom potvrdio svoje mjesto na vrhu košarkaške lige BiH.
Sport / Košarka | 28. 05. 2018. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vlada HNŽ / Košarkaši s Hercegom 

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je, u povodu osvajanja naslova košarkaškog prvaka BiH, primio izaslanstvo Hrvatskog košarkaškog kluba „Zrinjski“ Mostar.

Predsjednik Herceg čestitao je Upravi i košarkašima na postignutim rezultatima, istaknuvši kako su uspjesi Kluba potvrda da timskim radom i trudom, ustrajnošću i hrabrošću mogu biti ostvareni i  najambiciozniji ciljevi i vrhunski rezultati, priopćeno je.

„Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, sukladno mogućnostima, i dalje će nastaviti podupirati sve aktivnosti HKK „Zrinjski“. Vaši rezultati nas obvezuju i sve razine vlasti snažnom sinergijom trebaju podupirati kako vaš Klub, tako i druge športske kolektive koji ostvaruju vrhunske rezultate“, zaključio je predsjednik Herceg.

Foto: Vlada HNŽ / Herceg je dobio potpisani dres

Dalibor Miloš, predsjednik Kluba, osobno i u ime HKK „Zrinjski“,  zahvalio je predsjedniku Hercegu na razumijevanju za potrebe Kluba koji je igrom potvrdio svoje mjesto na vrhu  košarkaške lige BiH.

„Postigli smo odličan uspjeh, no naše ambicije ovim uspjehom postaju još veće. Cilj nam je ostati na vrhu, ali i imati zapažene nastupe u natjecanjima koja su pred nama“, kazao je Miloš uručivši predsjedniku Hercegu dres HKK „Zrinjski“ kao uspomenu na osvajanje naslova.

Kopirati
Drag cursor here to close