4. kolo Druge ABA lige

Ne može bez drame na Pecari: Široki slavio protiv Novog Pazara

U dvoboju debitanata u Drugoj ABA ligi, pobjeda je u dramatičnoj završnici pripala prvaku Bosne i Hercegovine.
Sport / Košarka | 23. 10. 2019. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog pobijedili su Novi Pazar 79:71 (24:17, 19:27, 10:10, 26:17) u susretu 4. kola Druge ABA lige igranom u srijedu navečer u dvorani Pecara.

U dvoboju debitanata u Drugoj ABA ligi, pobjeda je u dramatičnoj završnici pripala prvaku Bosne i Hercegovine.

Domaći su veoma dobro otvorili utakmicu te su u jednom trenutku imali prednost od 14 koševa razlike, no srbijanski predstavnik uspio je preokrenuti rezultat te na odmor otići s minimalnom prednošću od 44:43.

Nastavak susreta bio je puno dinamičniji, a obje momčadi su se izmjenjivale u vodstvu te se nitko nije mogao rezultatski odvojiti. Još jednom smo tako svjedočili pravoj drami na Pecari koja je na kraju pripala Širokom čiji su igrači imali više koncentracije u posljednjim minutama.

Goran Filipović predvodio je Širokobriježane s 19 koševa dok su po 17 ubacili Mateo Čolak i Dario Drežnjak. Kod Novog Pazara sa 16 koševa najbolji je bio Vulić. 15 je ubacio Korać, a Numanović 14.

U 5. kolu Široki za tjedan dana na Pecari dočekuje crnogorski Lovćen 1947. Inače, susret s Novim Pazarom trebao se igrati u istoimenom gradu, no zbog zauzetosti dvorane zamijenjeno je domaćinstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close