NBA

Hezonja odličan u porazu Knicksa, Šarić solidan u pobjedi Timberwolvesa

Philadelphia 76ers su sa 117-91 pobijedili gostujuće Knickse, a Hezonja je u 20 minuta na terenu zabio 17 koševa (šut iz igre 5/17, trice 2/6) i upisao pet skokova, jednu asistenciju i četiri ukradene lopte.
Sport / Košarka | 29. 11. 2018. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Hezonja je sinoć odigrao odličnu utakmicu, prvi put otkako je u prvoj postavi New York Knicksa i zajedno s Enesom Kanterom bio je najbolji strijelac sa 17 pogodaka iako je njegova momčad poražena na gostovanju u Philadelphiji.

Video: Break Down Of Mario Hezonja

Philadelphia 76ers su sa 117-91 pobijedili gostujuće Knickse, a Hezonja je u 20 minuta na terenu zabio 17 koševa (šut iz igre 5/17, trice 2/6) i upisao pet skokova, jednu asistenciju i četiri ukradene lopte. Kanter je također ubacio 17 koševa i tome je dodao šest skokova.

Kod Philadelphije najbolji je bio Joel Embiid sa 26 koševa, 14 skokova i sedam asistencija.

Video: Sažetak utakmice Philadelphia Sixers - New York Knicks

Solidan učinak sinoć je upisao Dario Šarić čiji su Minnesota Timberwolves kod kuće s visokih 128-89 pobijedili San Antonio Spurse. Šarić je odigrao 17 minuta za Minnesotu i upisao je deset koševa (šut iz igre 4/8, trice 2/4) i šest skokova. Robert Covington je predvodio domaću momčad sa 21 ubačajem.

Minnesota je preuzela kontrolu nad igrom u drugoj četvrtini kada je nadigrala Spurse sa 29-9, a na poluvremenu već ima prednost od 23 koša. Nakon treće četvrtine Timberwolves vode sa 92-58 i ne ispuštaju prednost iz ruku do kraja.

Video: Sažetak utakmice Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs

Oklahoma City Thunder su sa 100-83 bili bolji od gostujućih Cleveland Cavaliersa, a Ante Žižić je u 13 minuta na terenu ostao bez pogodaka, promašio je sva četiri pokušaja za šut. No, upisao je pet skokova i jednu asistenciju.

Oklahomu je predvodio Russell Westbrook koji je stigao do svog 107. triple-doublea u karijeri sa 23 koša, 19 skokova i 15 asistencija. S ovim učinkom Westbrook se izjednačio na trećem mjestu po broju triple-doubleova u karijeri s Jasonom Kiddom, iza Oscara Robertsona (181) i Magica Johnsona (138).

Video: Sažetak utakmice Oklahoma City Thunder - Cleveland Cavaliers

Portland Trail Blazers su sa 115-112 bili bolji od gostujućih Orlando Magica, a Damian Lillard je ubacio 41 koš i postavio rekord franšize s deset trica pogođenih na jednoj utakmici.

Video: Sažetak utakmice Portland Trail Blazers - Orlando Magic

Los Angeles Clippers su kod kuće sa 115-99 nadigrali Phoenix Sunse i tako se izjednačili na prvom mjestu Zapadne konferencije s Denver Nuggetsima.

Danilo Gallinari je za pobjedu zabio 28 koševa i tome pridodao deset skokova.

Devin Booker je bio najbolji u redovima Phoenixa sa 23 koša, a Elie Okobo je dodao 19. Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix.

Video: Sažetak utakmice Los Angeles Clippers - Phoenix Suns
Kopirati
Drag cursor here to close