NBA

Hezonja najbolji u porazu Portlanda

Hezonja je u 28 minuta na terenu zabio 18 koševa sa šutom iz igre 6/11 i trice 3/4, pridodavši tome pet skokova, šest asistencija i jedan blok.
Sport / Košarka | 18. 10. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja bio je najbolji strijelac Portland Trail Blazersa u porazu od Denver Nuggetsa 104-110 u posljednjoj predsezonskoj utakmici prije početka regularnog dijela NBA sezone. 

Hezonja je u 28 minuta na terenu zabio 18 koševa sa šutom iz igre 6/11 i trice 3/4, pridodavši tome pet skokova, šest asistencija i jedan blok. Najbolji kod Denvera bili su Will Barton i Paul Millsap sa po 13 koševa svaki. Ovo je treći poraz Portlanda u pet predsezonskih utakmica.

Sinoć su na NBA terene istrčali još Ivica Zubac i Dragan Bender. Zubac je u porazu svojih LA Clippersa 87-102 od Dallas Macericksa odigrao 16 minuta, ubacivši pritom dva koša (šut iz igre 1/3) i upisavši tri skoka i jednu asistenciju. Najbolji strijelac Clippersa bio je Montrezl Harell sa 14 ubačaja, a Dallas su predvodili Kristaps Porzingis i Justin Jackson sa 18 koševa, dok je Luka Dončić dodao 15. Clippersi u predsezoni imaju omjer dvije pobjede i tri poraza.

Dragan Bender je imao slabu večer u visokoj pobjedi Milwaukee Bucksa od 118-96 nad Minnesota Timberwolvesima. U tri minute provedene na terenu upisao je samo jedan blok. Kod Bucksa, koji su u predsezoni u pet utakmica ostvarili pet pobjeda, najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 26 ubačaja.

Regularna NBA sezona počinje 22. listopada.      

Kopirati
Drag cursor here to close