28 koševa Matea Drežnjaka

Heroj Širokoga: Danas je mene išlo; Krajnović: Ova pobjeda nam puno znači

Trener Širokoga Krunoslav Krajnović ističe da je i prije utakmice rekao da je Dynamic jedan od kandidata za Final Four lige te da je riječ odličnoj ekipi.
Sport / Košarka | 17. 10. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki je u srijedu navečer na Pecari sjajnim preokretom pobijedio (83:79) beogradski Dynamic u 3. kolu Druge ABA lige. 

Trener Širokoga Krunoslav Krajnović ističe da je i prije utakmice rekao da je Dynamic jedan od kandidata za Final Four lige te da je riječ odličnoj ekipi. Smatra da je u završnici presudila igra s niskom postavom nošena velikom podrškom s tribina.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - KK Dynamic (Krunoslav Krajnović)

"I prije utakmice sam rekao da je Dynamic odlična ekipa, po meni jedan od kandidata za Final Four. To se pokazalo večeras. Dobro smo, agresivno otvorili utakmicu, stekli prednost. No, od polovice druge četvrtine smo popustili, zanemarili disciplinu i igri i gosti su to iskoristili, okrenuli rezultat i imali veliku prednost. No, rotirali smo, s različitim postavama pokušali smo vratiti se. Mislim da je ključnu ulogu odigrao naš iskusni igrač Naletilić i vratio nas u život. Kada smo igrali s 'četiri mala' natjerali smo Dynamic da se prilagođava, tu smo digli agresivnost i dobili dodatnu eneriju, digla se i publika, te je obrana išla sama od sebe. Iz te obrane su izašli oni naši šutevi. Jako mi je drago, ova pobjeda nam puno znači'', izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice trener Krunoslav Krajnović.

>> Šalić: Ne igramo svaki dan pred ovakvom publikom

Foto: Bljesak.info / Krunoslav Krajnović

Igrač utakmice svakako je bio 20-godišnji Mateo Drežnjak koji je postigao 28 koševa uz sedam trica.

''Utakmicu smo otvorili agresivno u obrani kako smo se dogovorili, u napadu smo poštovali kretnje. Tako smo igrali do pola druge četvrtine i onda nam se dogodio pad u igri sve do sredine treće četvrtine kada smo opet podigli agresivnost i u napadu poštovali kretnje. Došli smo do laganih koševa i uspjeli smo vratiti minus od 15 koševa razlike'', kazao je Mateo Drežnjak.

Foto: Bljesak.info / Mateo Drežnjak (desno)

Novinar ga je upitao da komentira svoj učinak od 28 koševa, a skromni 20-godišnjak je s osmjehom samo rekao: ''Danas je mene išlo...''.

Kopirati
Drag cursor here to close