Momčad iz Los Angelesa i dalje neporažena

Griffin tricom sa zvukom sirene donio Clippersima pobjedu

Blake Griffin je sa zvukom sirene donio Clippersima pobjedu u Portlandu te su i dalje ostali neporaženi
Sport / Košarka | 27. 10. 2017. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Los Angeles Clippers su i dalje neporaženi od početka sezone, a sinoć su, zahvaljujući trici Blakea Griffina na zvuk sirene sa 104-103 pobijedili Portland Trail Blazerse na njihovom terenu.

Griffin je zabio 16 od ukupno 25 koševa u zadnjoj četvrtini. DeAndre Jordan je zabio sedam koševa uz 18 skokova za Los Angeles (4-0) koji je jedna od dvije NBA momčadi bez poraza. Danilo Gallinari i Austin Rivers su svaki ubacili po 16 koševa za Clipperse.

Portland (3-2) je predvodio Damian Lillard sa 25 koševa, a C.J. McCollum je dodao 23, no promašio je jedno od zadnja sva slobodna bacanja pet sekundi prije kraja koja su mogla Blazersima donijeti prednost od tri koša, piše Hina.

Chicago Bulls su sinoć upisali svoju prvu pobjedu ove sezone, sa 91-86 su slavili protiv Atlanta Hawksa.

Lauri Markkanen je zabio 11 od ukupno 14 koševa u drugom poluvremenu, uključujući i tricu 48.5 sekundi prije kraja za vodstvo Chicaga. Tome je dodao i 12 skokova. Robin Lopez je bio najbolji strijelac Bullsa sa 16 pogodaka i osam skokova.

Najučinkovitiji kod Atlante bio je Marco Belinelli koji je postigao 23 pogotka, od čega pet trica.

New Orleans Pelicans su sa 114-106 bili bolji od Sacramento Kingsa, a do pobjede ih je vodio raspoloženi DeMarcus Cousins koji je utakmicu završio sa 41 pogotkom i 23 skoka.

Jameer Nelson je dodao 18 koševa, od čega četiri trice. Kod Kingsa najbolji je bio De’Aaron Fox sa 14 postignutih pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close