Potvrdio trener

Golden State vjerojatno cijelu sezonu bez Klaya Thompsona

Klay Thompson je u prošlosezonskom finalu pretrpio ozljedu prednjeg križnog ligamenta u lijevom koljenu, zbog koje je 2. srpnja završio na operaciji.
Sport / Košarka | 23. 10. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Klay Thompson vrlo vjerojatno neće zaigrati u ovoj sezoni'', izjavio je trener Golden State Warriorsa Steve Kerr uoči početka njegove šeste sezone na klupi momčadi koja je pod njegovim vodstvom nastupila u pet uzastopnih finala i osvojila tri naslova NBA prvaka.

Klay Thompson je u prošlosezonskom finalu pretrpio ozljedu prednjeg križnog ligamenta u lijevom koljenu, zbog koje je 2. srpnja završio na operaciji. Sjajni šuter i obrambeni igrač, koji je spreman trpiti bol i igrati, najavio je da planira povratak na parket nakon All-Star vikenda u veljači.

No, Kerr smatra kako to nije realno te da momčad nije spremna riskirati s preranim povratkom, čak ni za doigravanje koje će započeti u travnju, ako Warriorsi budu među osam najboljih momčadi u Zapadnoj konferenciji, javlja Hina.

''Trebamo biti realni. I ja sam tijekom studija imao puknuće prednjeg križnog ligamenta pa sam propustio cijelu sezonu. Općenito, košarkašima je potrebna cijela godina kako bi se oporavili od takve ozljede, a za Klaya bi to značilo da neće igrati u ovoj sezoni'', rekao je Steve Kerr za lokalnu televizijsku postaju NBC u San Franciscu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close