Nikad "domaćiji" Zrinjski

Glomazić: Ako ovi momci sada ne zaslužuju podršku, onda ne znam kad će!

Košarkaši Zrinjskog u 4. kolu domaćeg košarkaškog prvenstva dočekuju tuzlansku Slobodu.
Sport / Košarka | 05. 11. 2021. u 10:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u sezonu ušao s vrlo mladom ekipom, HKK Zrinjski je malo nedostajalo da otvori sezonu stopostotnim učinkom.
 
Nakon što su razbili Radnik u prvom kolu, i to na rođendan kluba, mladi košarkaši Zorana Glomazića izgubili su tijesnu utakmicu kod Proma (74:72), u susretu u kome su prokockali prednost koju su imali veliki dio vremena.
 
"Ostaje žal za tom utakmicom, ali meni je najvažnije da su moji igrači dali svoj maksimum. Kada ih vidim da su dali sve od sebe, onda mi ni poraz ne pada teško. Pred njih nisam stavio nikakve pritiske, samo želim da budu na svom nivou, a mi kada odigramo kako znamo nema ekipe u BiH protiv koje ne možemo igrati", poručio je trener Zoran Glomazić.
 
Crnogorski stručnjak na raspolaganju ima sve same mlade, ali i domaće igrače. HKK Zrinjski nikad nije imao "mostarskiju" ekipu kao sada. Sve su to igrači iz Mostara ili drugih hercegovačkih mjesta, a kuriozitet je i da za Zrinjski igraju tri para braće - Zlomislić (Ivan i Toma), Zovko (Daniel i Mateo) te Čović (Mile i Josip).
 
"Ako ova momčad ne zaslužuje podršku navijača, onda ne znam kada će zaslužiti. Volio ih da dvorana bude ispunjena jer ovi momci to zaslužuju, a ja garantiram da će oni navijačima to vratiti", dodao je Glomazić.
 
 
Zrinjski sljedeću utakmicu igra na svom parketu, u nedjelju (18 sati) protiv tuzlanske Slobode, svog jako dobro poznatog protivnika.
 
"Nema nikakvih nepoznanica, znamo sve o njihovim igračima. Moramo biti na tragu one utakmice kao na turniru u Širokom, moramo kontrolirati defanzivni skok, jer imaju igrače koji su među boljima u skoku u ligi. Naš recept je da igramo na visoku energiju, pogotovo kući", poručio je Ivan Zlomislić, a navijače u dvoranu pozvao je i Robert Soldo.
 
"Uvijek je najvažnije kakvi ćemo mi biti, a mislim da smo dokazali kako se možemo nositi sa svima. Svjesni smo kvaliteta Slobode, jedna je od najiskusnijih ekipa, ali u našoj dvorani ne prepuštamo nikome bodove lako. Pozvao bih sve ljubitelje košarke da dođu, jer podrška bi nam puno značila", dodao je Soldo.
 
Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se u nedjelju u 18 sati. 
Kopirati
Drag cursor here to close