Potjeran iz Cibone

Filip Kraljević se vratio u Široki

Iako je u ljeto 2018. godine doveden kao pojačanje, iz Cibone je potjeran u listopadu zbog kršenja klupske discipline.
Sport / Košarka | 29. 01. 2019. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriježanin Filip Kraljević (1989. godište, 213 cm) novi je igrač HKK Široki, objavio je klub u utorak kasno navečer.

Nakon dugo vremena Kraljević se vraća u matični klub u kojemu je napravio prve košarkaške korake, a suradnja je potpisana do kraja sezone.

Ovu sezonu je počeo u Ciboni, a u karijeri je nastupao još za Zadar, Split, Cedevitu i Zaragozu.

Iako je u ljeto 2018. godine doveden kao pojačanje, iz Cibone je potjeran u listopadu zbog kršenja klupske discipline.

''Kraljević je napravio jedan eksces, tako da odlazi, ljudi iz kluba to rješavaju. On više ne trenira s nama'', kazao je tada Cibonin trener Ivan Velić, inače bivši trener i igrač Širokog.

''U startu smo postavili neka pravila. Na utakmici protiv Šibenika tražio sam od njega da napusti klupu, da ode u svlačionicu, a on se na to oglušio. Nisu ta pravila osmišljena samo za Kraljevića, jer ako pravila postoje, ona se odnose na sve i treba ih se držati, samo je on prvi naletio. Nakon izmjene je napucao bocu s vodom, bilo je to dosta negativno, a ja preko takvih stvari ne želim prijeći'', izjavio je tada Velić.

Kraljević bi u dresu Širokog trebao debitirati u subotu, 2. veljače, u 18:00 sati na Pecari protiv Bratunca.

''Vjerujemo da će Filip svojim iskustvom pomoći našim mladim igračima i klubu da ostvarimo zajedničke ciljeve'', ističu iz HKK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close