NBA

Fenjeraš Phoenix iznenadio aktualne prvake, Bogdanović najbolji u porazu Pacersa

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Phoenix Suns, zadnja momčad Zapada, koja je na gostovanju sa 115-111 pobijedila aktualne NBA prvake Golden State Warriors.
Sport / Košarka | 11. 03. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović je bio najbolji igrač Indiane sa 18 koševa u porazu Indiana Pacersa od Philadelphia 76ersa, Šarić je odigrao solidno u pobjedi Minnesote, a Phoenix Suns Dragana Bednera su napravili iznenađenje pobijedivši prvu momčad Zapada Golden State Warriors.

Philadelphia 76ers su kod kuće sa 106-89 nadigrali Indiana Pacerse,a Bogdanović je u 34 minute na terenu upisao 18 koševa (šut iz igre 6/16. trice 1/4), pet skokova, dvije asistencije i isto toliko ukradenih lopti.

Joel Embiid se vratio na terene nakon osam utakmica pauze i predvodio je Sixerse do pobjede sa 33 ubačaja i 12 skokova što mu je 49. double-double, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Philadelphia Sixers - Indiana Pacers

Zahvaljujući ovoj pobjedi Sixers su se popeli na treće mjesto Istočne konferencije čime su izjednačeni s Pacersima.

Minnesota Timberwolves su, također kod kuće, sa 103-92 bili bolji od New York Knicksa, a Taj Gibson je bio najbolji pojedinac pobjedničke momčadi sa 25 ubačaja.

Jeff Teague je dodao 20 koševa i 10 skokova za svoj 11. double-double. Šarić je odigrao 22 minute i zabio je 11 koševa (šut iz igre 5/11, trice 1/5) te ugrabio četiri skoka uz dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Kod New Yorka najbolji je bio Damyean Dotson sa 26 koševa, a Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse.

Video: Sažetak utakmice Minnesota Timberwolves - New York Knicks

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Phoenix Suns, zadnja momčad Zapada, koja je na gostovanju sa 115-111 pobijedila aktualne NBA prvake Golden State Warriors.

Devin Booker, koji je utakmicu završio sa 437 koševa, zabio je šut pet minuta prije kraja zahvaljujući kojem su se Phoenix odvojili i nakon toga više nisu ispuštali prednost.

Video: Sažetak utakmice Golden State Warriors - Phoenix Suns

Suns su ovom pobjedom prekinuli niz od 18 poraza od Warriorsa, a sinoć su uspjeli čak nadoknaditi zaostatak od 16 koševa. Bender je na terenu proveo 15 minuta i u tom je vremenu upisao dva koša (šut iz igre 1/4, trice o/1) uz šest skokova i jedan blok, javlja Hina.

Klay Thompson je bio najučinkovitiji kod Warriorsa, kojima je ovo drugi poraz zaredom, sa 28 koševa, dok je Kevin Durant ubacio 25.

Kopirati
Drag cursor here to close