HKK Čapljina

Džidić: Teško je postavljati bilo kakav imperativ

''Ni u Bratuncu sigurno nećemo biti kompletni igrački, a koliko će ih nedostajati, vidjet ćemo na dan utakmice'', kaže Džidić.
Sport / Košarka | 17. 02. 2021. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub iz košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine koji je pretrpio najteže posljedice zbog pandemije koronavirusa je bez sumnje Čapljina koja je u tri navrata morala raditi duge stanke zbog ulaska virusa među igrače i struku.

Pauze bez utakmica od 25 – 30 dana, a nešto kraće u treningu, potpuno su poremetile normalan ritam rada pa je o sportsko – natjecateljskoj formi u ovom slučaju suvišno govoriti. Ipak prvenstvo se nastavlja, a Čapljinci posljednjih dana stižu neodigrane, zaostale utakmice u rosteru kakav već skupe.

U subotu su izgubili od Čelika u Zenici (93:72), dok već večeras (18h) igraju u Bratuncu.

Ponovno će biti bez nekoliko igrača i trenera Borisa Džidića koji je još nedovoljno oporavljen. Ipak on se nada da će ekipu voditi u nedjelju (17h) kad Čapljina gostuje u Kaknju.

''Ni u Bratuncu sigurno nećemo biti kompletni igrački, a koliko će ih nedostajati, vidjet ćemo na dan utakmice. Nadam se da će biti malo bolja situacija nego u Zenici. Teško je nakon ovakvih dešavanja postavljati bilo kakav imperativ. To je nezahvalno i nije realno. Ipak nadam se da ćemo malo bolje izgledati u Bratuncu, rekao je Boris Džidić za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close