Sjajne partije Hercegovaca u NBA

Double-double sjajnog Ivice Zubca u pobjedi Lakersa, Bogdanović dvoznamenkast

Čitlučanin Ivica Zubac je prvi puta ove sezone krenuo u prvoj postavi i odmah pokazao svoju kvalitetu.
Sport / Košarka | 22. 12. 2018. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlična večer za hrvatske košarkaše na NBA parketima. Dvoznamenkasti su bili Bogdanović, Zubac i Žižić.

Indiana Pacersi upisali su još jednu pobjedu, osmu u deset susreta, svladavši Brooklyn Netse 114:106. Najbolji hrvatski košarkaš Mostarac Bojan Bogdanović upisao je za Pacerse 17 koševa (2/4 za dva, 3/4 za tricu, slobodna bacanja 4/4), dva skoka, četiri asistencije i jednu ukradenu loptom za 35 i pol minuta na parketu.

Video: Svi koševi i asistencije Bojana Bogdanovića protiv Netsa

Najbolji u redovima Pacersa bio je Victor Oladipo s 26 koševa, devet skokova i šest asistencija. Domaćine je predvodio Rodions Kurucs s 24 koša, javlja HRT.

LA Lakersi su sinoć na domaćem parketu svladali New Orleans Pelicanse sa 112:104 uz odlične učinke LeBron Jamesa, Kyle Kuzme i Ivice Zubca.

Video: Ivica Zubac Highlights vs. Pelicans

LeBron je ostvario triple-double s 22 poena, 12 skokova i 14 asistencija, dok je Kyle Kuzma ubacio 23 koša. Čitlučanin Ivica Zubac je prvi puta ove sezone krenuo u prvoj postavi i odmah pokazao svoju kvalitetu. Susret je zaključio sa 16 koševa (8/10 za dva), 11 skokova, dvije ukradene lopte, dvije blokade. Kod Pelicansa najefikasniji je bio Anthony Davis s 30 koševa, 20 skokova i pet asistencija.

Video: Sažetak utakmice Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans

Iako su Cleveland Cavaliersi upisali poraz u gostima kod Toronto Raptorsa, Ante Žižić je odlično iskoristio svojih 18 minuta na parketu postigavši 11 koševa (5/9 za dva), šest skokova i jednu asistenciju za Cavse. Jordan Clarkson bio je najbolji kod Cavaliersa s 20 koševa. Domaćine je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 35 koševa, javlja HRT.

Minnesota Timberwolves teško su poraženi sinoć od San Antonio Spursa 124:98. Hrvatski košarkaš Dario Šarić je u 20 minuta za Timberwolvese postigao sedam koševa uz pet skokova i četiri asistencije.

Kopirati
Drag cursor here to close