NBA

Double-double Ivice Zubca za pobjedu LA Clippersa

Sport / Košarka | 25. 10. 2019. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Ivica Zubac protiv Warriorsa

Ivica Zubac je novu NBA sezonu započeo double-doubleom, u pobjedi svojih LA Clippoersa nad prošlogodišnjim finalistima Golden State Warriorsima od 141-122 zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/5) i upisao deset skokova uz jednu asistenciju i dva bloka u 18 minuta igre.

Video: Zakucavanje Ivice Zubca

Clippersi su dočekali Golden State Warriorse u novoj dvorani Chase Areni u San Franciscu s Kawhijem Leonardom koji je utakmicu završio sa 21 košem, devet asistencija i pet skokova.

Najbolji kod Warriorsa, koji su igrali bez ozlijeđenog Klaya Thomspona, bio je Steph Curry sa 23 ubačaja, a D'Angelo Russell je dodao 20, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Golden State Warriors - Los Angeles Clippers

U drugoj utakmici igranoj sinoć Milwaukee Bucks su, iako su gubili 16 koševa razlike na poluvremenu, sa 117-111 pobijedili Houston Rocketse na krilima najboljeg igrača u prošloj sezoni Giannisa Antetokounmpoa koji je zabio 30 koševa i upisao 13 skokova te 11 asistencija.

Najzvučnije pojačanje Rocketsa u novoj sezoni Russell Westbrook je utakmicu završio sa 24 koša, 16 skokova i sedam asistencija, dok je James Harden dodao 19 koševa, 14 asistencija i sedam skokova.

Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

U trećoj utakmici sinoć Atlanta Hawks su svladali Detroit Pisonse sa 117-100 a do pobjede ih je predvodio Trae Young sa 38 koševa, javila je Hina.

Video: Sažetak utakmice Houston Rockets - Milwaukee Bucks
Kopirati
Drag cursor here to close