sastanak

Dino Rađa došao po talentiranog Čitlučanina

Sport / Košarka | 24. 06. 2016. u 08:40 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor KK Split Robert Andrijić i te legenda hrvatske košarke Dino Rađa doputovali su u Čitluk te se sastali sa Domagojem Pinjuhom, Ivanom Buntićem i Krešimirem Milićevićem kako bi inicirali razgovore o poslovnoj suradnji i uspostavi dobrih odnosa između KK Split i HKK Brotnjo, od kojih bi oba kluba trebala imati korist.

Sastanku u Čitluku nazočio je Ivo Cvitanović, otac Brotnjovog košarkaša Drage koji sa U-17 reprezentacijom BiH nastupa na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Drago Cvitanović je dobrim igrama skrenuo pozornost brojnih klubova na sebe, izbornik reprezentacije BiH Josip Pandža odabrao ga je za reprezentaciju koja na Svjetskom prvenstvu nastupa nakon osvajanja Europskog kadetskog prvenstva i nimalo ne čudi da je i KK Split pokazao interes za ovog perspektivnog košarkaša.

Kako javlja službena stranica Općine Čitluk, predstavnici oba kluba u razgovoru su se složili da je uspostava zdravih i korektnih odnosa u interesu oba kluba te da klub iz kojega je igrač ponikao i u kojemu je ulagano u njegov sportski razvoj mora imati ugovorom zajamčena prava vezana za prava na odštetu i sva druga prava.

Na korektnim odnosima inzistira i Cvitanovićeva obitelj pa je nedvojbeno da će razgovori o mogućnosti da Drago Cvitanović sportsku karijeru nastavi u KK Split biti nastavljeni, baš kao i razgovori o dugoročnoj suradnji između HKK Brotnjo i KK Split.

Kopirati
Drag cursor here to close