NBA Playoffs

Denver uvjerljiv protiv Clippersa, Toronto se vratio u igru

Kod Clippersa, očajna partija Leonarda koji je zabio 13 poena, ali potrošio 17 lopti. Ivica Zubac bio je drugi strijelac momčadi s 15 poena, čemu je dodao devet skokova.
Sport / Košarka | 06. 09. 2020. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Murray i Jokić bili su iznimno raspoloženi protiv Clippersa

Zanimljiv dvoboj između Denvera i LA Clippersa donio je sigurnu pobjedu Nuggetsima, koji su tijekom cijelog dvoboja diktirali ritam i imali visoku prednost, da bi na koncu slavili rezultatom 110:101.

Već su nakon prve dionice imali golemih 19 poena prednosti, što su rutinirano očuvali do kraja susreta. Predvodio ih je Jamal Murray s 27 poena, Nikola Jokić dao je poen manje, ali i uzeo 18 skokova.

Kod Clippersa, očajna partija Leonarda koji je zabio 13 poena, ali potrošio 17 lopti.

Ivica Zubac bio je drugi strijelac momčadi s 15 poena, čemu je dodao devet skokova.

Toronto se potpuno vratio u seriju protiv Bostona. Aktualni prvaci slavili su sa 100:93, a trenutnih 2:2 u ukupnom omjeru s psihološkog bi aspekta moglo osjetno podići njihove šanse u preostalim utakmicama, s obzirom da su u prve tri utakmice lako mogli otići na 0:3.

U ovoj su utakmici ključnu prednost stekli u trećoj četvrtini koju su dobili sa 32:24, te su kasnije sačuvali taj kapital u posljednjoj dionici.

Predvodio ih je sjajni dvojac Lowry (22p, 11s, 7as) i Siakam (23p, 11s), dok je s druge strane jedini na visini zadatka bio Tatum (24p, 10s).

Kopirati
Drag cursor here to close