NBA

Dallas prekinuo niz od šest poraza, McCollum s 40 koševa sredio Buckse

Dallas je do pobjede stigao u zadnjoj četvrtini prekinuvši tako niz od šest poraza.
Sport / Košarka | 07. 11. 2018. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć su u NBA odigrane četiri utakmice, Dallas Mavericks su sa 119-100 svladali Washington Wizardse, Portland Trail Blazersi su sa 118-103 bili bolji od Milwaukee Bucksa, Charlotte Hornets od Atlanta Hawksa, a Brooklyn Nets od Phoenix Sunsa.

Dallas je do pobjede stigao u zadnjoj četvrtini prekinuvši tako niz od šest poraza. Rookie Luka Dončić je u pobjedi domaće momčadi ubacio 23 koša uz šest skokova i tri asistencije. Kod Washingtona najbolji je bio John Wall sa 24 koša.

Video: Sažetak utakmice Dallas Mavericks - Washington Wizards

Portland je do domaće pobjede protiv Milwaukeeja predvodio raspoloženi CJ McCollum koji je utakmicu završio sa 40 koševa, pogodio je pet trica uz šest asistencija i pet skokova. Jusuf Nurkić bio je solidan, ubacio je 12 koševa te upisao osam skokova i šest asistencija za 24 minute provedene na parketu.

Bucksima, koji su druga momčad Istoka, ovo je tek drugi poraz u deset utakmica od početka sezone. U redovima Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 23 koša, devet skokova i 6 asistencija, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks

Charlotte Hornets su sa 113-102 kod kuće pobijedili Atlanta Hawkse. Kemba Walker je bio najučinkovitiji u redovima Hornbetsa sa 29 ubačaja i sedam asistencija.

Video: Sažetak utakmice Charlotte Hornets - Atlanta Hawks

Brooklyn Netse su sa 104-82 svladali Phoenix Sunse, a predvodio ih je Caris LeVert sa 26 koševa. Sunsima je ovo osmi poraz u deset utakmica i zadnja su momčad Zapada. Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix kojeg je predvodio Devin Booker sa 20 ubačaja.

Video: Sažetak utakmice Phoenix Suns - Brooklyn Nets
Kopirati
Drag cursor here to close