NBA All-Star krilo

Cleveland ustrajan u tome da dovede Paula Georgea

Sport / Košarka | 26. 06. 2017. u 17:08 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su uvjerljivo poraženi u finalu doigravanja NBA lige, vodstvo Cleveland Cavaliersa svjesno je da mora dovesti veliko pojačanje ako se žele ravnopravno suprostaviti Golden State Warriorsima i zato ustraju u namjeri da angažiraju zvijezdu Indiana Pacersa Paula Georgea (27), objavili su američki mediji.

Dolaskom All-Star krila iz Pacersa, u Clevelandu bi se stvorio trojac – Paul George, Kyrie Irving, LeBron James – koji bi bio ravan onome iz Golden Statea, a kojeg čine Stephen Curry, Kevin Durant i Klay Thompson.

Paul George bi sljedeće godine trebao biti slobodan igrač i velike su šanse da Indiana tada ostane bez njega. Stoga je Cleveland krenuo u pregovore sa Indiana Pacersima i Denver Nuggetsima kako bi se realizirala razmjena igrača između ta tri kluba.

Tako bi Cleveland poslao svog krilnog centra Kevina Lovea u Denver, a Paul George bi iz Indiane otišao u Cavalierse.

Indiana bi pak mogla dobiti trojicu igrača Denvera, krila Kennetha Farieda i Wilsona Chandlera te braniča Emmanuela Mudiaya.

Također, Cleveland je zainteresiran za dvojicu iskusnih igrača, Carmela Anthonyja (33) iz New York Knicksa i Dwyanea Wadea (35) iz Chicago Bullsa.

Kopirati
Drag cursor here to close