Đaka je to!

Čapljinac Dragan Bender raspametio Phoenix bananom večeri

Ingles se sjurio u reket, a Bender mu je zalijepio bananu, oduševio dvoranu, a lopta se od ploče odbila na drugu polovicu igrališta.
Sport / Košarka | 26. 10. 2017. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinac Dragan Bender i Phoenix Sunsi preporodili su se pod novim trenerom. Upisali su i drugu uzastopnu pobjedu i to protiv vrlo dobrih Utah Jazzera rezultatom 97:88.

Predvodio ih je TJ Warren s 27 poena, dok je za poražene Rodney Hood ubacio 22 poena.

Dragan Bender i dalje dobiva konstantnu minutažu. Za 21 minutu ubacio je jednu tricu, ulovio četiri skoka, jednom asistirao, jednom ukrao loptu te imao dvije blokade.

Iako opet nije ubacio puno poena, defenzivni dio igre je izvrstan. Sinoć su njegovu skočnost i smisao za obranu dobro osjetili Donovan Mitchell i posebice Joe Ingles. Naime, na polovici treće četvrtine, Ingles se sjurio u reket, a Bender mu je zalijepio bananu, oduševio dvoranu, a lopta se od ploče odbila na drugu polovicu igrališta.

U ostalim utakmicama nastupili su još Bojan Bogdanović i Dario Šarić, dok je Ante Žižić opet ostao bez minutaže. Indiana Pacersi izgubili su od Oklahoma City Thundera (114:96), a Bogdanović je za 29 minuta ubacio tek četiri poena, ulovio dva skoka, dvaput asistirao te jednom ukrao loptu.

Philadelphia 76ersi upisali su i četvrti poraz ove sezone i to protiv Houston Rocketsa rezultatom 105:104. Dario Šarić odigrao je 17 minuta i ostao bez poena, a ulovio je dva skoka, jednom asistirao i upisao jednu krađu.

Kopirati
Drag cursor here to close