Borac ide dalje

Čapljina šokirala Tuzlu i izbacila Slobodu iz Lige 6!

Uoči zadnjeg kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine jedino je bilo upitno tko će u Ligu za prvaka - Sloboda ili Borac.
Sport / Košarka | 16. 04. 2021. u 20:51 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljina je večeras gostovala kod Slobode koja je jedina mogla u zadnjem kolu izboriti Ligu za prvaka. I unatoč tome što je samo Slobodi utakmica bila važna, Čapljina je pobijedila Slobodu u sred Mejdana s 88:81 i u Ligu 6 poslala Borac!

U banjalučkom Borcu nisu nimalo vjerovali da ih Čapljina može spasiti, a dokaz su i njihove reakcije nakon što su Sparsi “iznenađujuće” izgubili i od Slobode i Čelika, “poguravši” tako te dvije ekipe prema Ligi 6. No, Čapljina je odigrala za sebe i osramotila Damira Mulaomerovića i njegovu ekipu.

Doduše, Sloboda je bila bez trojice kažnjenih i važnih igrača, Darriona Stronga, Đorđa Lelića i Ivana Miličevića, ali je svejedno bila apsolutni favorit protiv Čapljine.

Matija Milin je sa 22 poena i 12 skokova predvodio goste, a odličan je bio i Aleksa Jugović sa 20 koševa. Kod Slobode Fahrudin Manjgafić i Adi Alikadić su upisali po 20 poena. 

U Ligu 6 će tako ići Borac, a prije su prolaz osigurali zenički Čelik, trebinjski Leotar, Široki i Spars. Iz lige ispada Kakanj.

Kopirati
Drag cursor here to close