Opet u akciji

Čapljina nakon skoro četiri tjedna napokon na parketu

Čapljina večeras u 19 sati dočekuje tuzlansku Slobodu.
Sport / Košarka | 13. 01. 2021. u 11:30 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvaput su košarkaši Čapjine bili u samoizolaciji, a kada su napokon izašli njihova utakmica s Kaknjem koja se trebala igrati prošlog vikenda je odgođena za neki drugi put, jer je sada Kakanj pogođen virusom.

Sve u svemu, današnja zaostala utakmica sa Slobodom bit će im prva još od 20. prosinca prošle godine, što znači da je prošlo čak 25 dana između dvije utakmice. 

“Nismo nikako u natjecateljskom ritmu i naravno da je to veliki problem za nas, pogotovo što smo prvi dio te velike stanke sami proveli u mirovanju, jer je bila prisutna korona. Čak nismo mogli ni normalno trenirati jer i dalje  imamo problema sa ozljedama i sumnjam da ćemo u srijedu kompletni nastupiti”, kaže trener Čapljine Boris Džidić.

Čapljina će u srijedu (19 sati) u svojoj dvorani dočekati tuzlansku Slobodu, momčad koja također ima pet pobjeda dosad, ali koja je odigrala jednu utakmicu više.

“Sad su dobili jako važnu utakmicu protiv Borca i za razliku od nas oni su u natjecateljskom ritmu i dok smo mi mirovali, oni su igrali tri utakmice. Imaju nekoliko iznadprosječnih igrača i na klupi jednog Damira Mulaomerovića. Naravno da očekujem da će biti  teško ali radujem se svakoj utakmici ove sezone a pogotovo protiv mog bivšeg kluba gdje imam dosta prijatelja”, dodao je Džidić.

Kopirati
Drag cursor here to close