Košarkaški Mozart

Brooklyn Netsi na spektakularan način odali počast Draženu Petroviću

Boje Netsa Petrović je branio između 1991. i 1993. godine, a sinoć je u Barclays Centeru cijela večer bila u njegovom znaku.
Sport / Košarka | 27. 02. 2018. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brooklyn Netsi su sinoćnju utakmicu protiv Chicago Bullsa u posvetili ostavštini hrvatskog košarkaškog velikana Dražena Petrovića.

Boje Netsa Petrović je branio između 1991. i 1993. godine, a sinoć je u Barclays Centeru cijela večer bila u njegovom znaku.

Na licu mjesta bila je Draženova majka Biserka s unukom Marko, Acinim sinom.

Uoči početka utakmice Biserka Petrović dobila je na poklon loptu Netsa na centru, a publika ju je pozdravila pljeskom. U video isječcima koji su se vrtjeli tijekom večeri mlađe generacije mogle su naučiti kola je košarkaška veličina bio Dražen, piše Jutarnji.hr.

Dijelili su se i pokloni, pa je prvih 10.000 navijača na poklon dobilo Draženovu figuricu.

“To je Amerika, njima je važan cjelokupan dojam. Ne znam točno od čega su napravljene, no, meni je to OK, ne može se baš sto posto pogoditi njegov lik. Nekad prije radili su značke Netsa s brojem 3, sada su to lutkice”, komentirala je Biserka Petrović.

Podsjećamo, između 1991. i 1993. godine Petrović je za Netse prosječno zabijao 21.4 koša po susretu i vodio ih je u doigravanje. U sezonu 1992/93 izabran je u treću najbolju petorku NBA lige.

 

Kopirati
Drag cursor here to close