Novi poraz Zrinjskog

Bosna slavila u Mostaru, Zrinjski izgubio četvrtu u zadnjih pet utakmica

Nakon teškog poraza u Sarajevu kod Sparsa, košarkaši Zrinjskog izgubili su danas od još jednog sarajevskog kluba.
Sport / Košarka | 30. 12. 2020. u 18:19 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zaostaloj utakmici 6. kola domaćeg košarkaškog prvenstva Bosna Royal slavila je u Mostaru s 86:76 nanijevši domaćem Zrinjskom drugi uzastopni poraz, te četvrti ukupno.

Stvari su za domaće po zlu krenule u drugoj četvrtini u kojoj je Zrinjski primio čak 29 koševa. Bosna je na poluvremenu vodila 52:36 i to vodstvo, unatoč pokušajima mostarske momčadi da smanji tu razliku, uspjela je očuvati do kraja.

Zrinjski je u zadnjoj minuti došao na minus šest (74:80) i imao napad koji nije uspio realizirati i Bosna je ipak slavila.

Bljesak.info / Refik Bašić

Velike probleme domaćinu, pogotovo u prvom poluvremenu, stvarao je centar Bosne Refik Bašić koji je utakmicu završio s 21 košem, 22 koša dodao je Dejan Jeftić, a istaknuo se i bivši playmaker Zrinjskog Aleksandar Sokolović s 20 poena, 8 skokova i 4 asistencije.

Kod Zrinjskog je Carlbe Ervin imao 18 poena i 11 asistencija, Sreten Knežević 16 koševa i 9 skokova, Luka Anđušić i Mateo Zovko po 15 poena, no podbacio je jedan od najboljih strijelaca lige, Tihomir Vranješ koji je imao samo šest poena.

Bljesak.info / Knežević pokušava zaustaviti Bosninog igrača

HKK Zrinjski je tako nakon šest startnih pobjeda izgubio četiri od zadnjih pet utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close