Košarka

Bojan Bogdanović otvorio kamp u Mostaru: Odskočna daska za mlade košarkaše

Sport / Košarka | 26. 06. 2017. u 17:25 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Uz moje iskustvo i uz iskustvo trenera koji me vode kroz cijelu karijeru pokušat ćemo djeci koja sudjeluju na kampu usaditi radne navike i iskustva'', rekao je Bojan Bogdanović košarkaš NBA momčadi Washington Wizards i hrvatske reprezentacije na otvorenju košarkaškog kampa kojeg organizira u rodnom Mostaru.

Na terenima Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru u Rodoču s dječacima i djevojčicama iz 20. bh klubova radit će Bojan i Bojanovi gosti, poznati košarkaši i treneri.

Bogdanović je rekao kako je kamp nastao sasvim spontano i slučajno u razgovorima s njegovim trenerima. Rekao je da kad je on počinjao igrati košarku ovakvih košarkaških kampova u gradu Mostaru nije bilo.


                                                Foto: Bljesak.info

Kamp, na kojemu sudjeluje 60 djece, traje do 28. lipnja.  Mostarski košarkaš je rekao kako je to malo vremena za ono što bi on i treneri voljeli naučiti djecu. Izrazio je nadu da ovo bude prvi od niza košarkaških događaja koje će pokrenuti u ovom gradu.

''Pokušati ću svako ljeto, odnosno svake godine kada sam slobodan uraditi nešto novo napraviti. Tek su počeci, ali daj Bože da jednog dana napravim svoju akademiju'', rekao je Bogdanović.

Košarkaš je rekao da je unatoč nedostatku adekvatnih sportskih terena isključivo želio da se prvi kamp održi u Mostaru. Smatra da bi ovaj kamp mnogim mladim košarkašima mogao biti odskočna daska.

Rekao je da na ovogodišnjem kampu sudjeluju djeca iz BiH, ali i Hrvatske i Slovenije.

Svi sudionici kampa biti će smješteni u Relax Aluminij kampu na Buni, a poznati košarkaš djeci je osigurao komplete sportske opreme "Adidas" te nagrade za najuspješnije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close