NBA doigravanje

Bogdanovićevi Pacersi na rubu eliminacije, probudio se Westbrook

Bogdanović je proveo puno vremena na parketu, bio je drugi strijelac momčadi, ali ga šut nije služio, kao ni ostale Pacerse.
Sport / Košarka | 20. 04. 2019. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boston Celticsi su nadomak plasmana u drugi krug NBA doigravanja jer su i u trećoj utakmici slavili kod Indiana Pacersa s 104-96, a Bojan Bogdanović je za 41 minutu igre imao 15 koševa (šut 6-17, trice 2-8), 5 skokova i 4 asistencije.

Bogdanović je proveo puno vremena na parketu, bio je drugi strijelac momčadi, ali ga šut nije služio, kao ni ostale Pacerse, koje je predvodio Tyreke Evans s 19 koševa, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Indiana Pacers - Boston Celtics

Pacersi su igrali bez svog najboljeg igrača ozlijeđenog Victora Oladipa. Celticsi su vodili većinu susreta i na kraju su zasluženo slavili uz 23 koša Jaylena Browna. Sljedeća utakmica igra se također u Indianapolisu, a Celticsima je potrebna još samo jedna pobjeda.

Toronto Raptors su slavili s 98-93 kod Orlando Magica i poveli u seriji s 2-1. Za Kanađane se iskazao Pascal Siakam s 30 poena i 11 skokova, Kawhi Leonard je ubacio 16 poena, a Orlando su predvodili Terrence Ross (24) i Nikola Vučević (22, 14 skokova).

Video: Sažetak utakmice Orlando Magic - Toronto Raptors

Na Zapadu su Oklahoma City Thunder došli do prve pobjede svladavši u svojoj dvorani s 120-108 Portland Trail Blazerse i smanjili na 1-2. Prvo ime susretar s 33 poena i 11 asista bio je Russell Westbrook, a Paul George je dodao 22 koša.Kod gostiju je 32 koša ubacio Damian Lillard, javila je Hina.

Video: Sažetak utakmice Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers
Kopirati
Drag cursor here to close