Bravo, Babo!

Bogdanović u najboljoj utakmici za Indianu srušio Miami

Bogdanović je uz 26 koševa imao tri skoka, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu
Sport / Košarka | 20. 11. 2017. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović je sa 26 koševa bio najbolji strijelac Indiane u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi 120:95 nad Miamijem, a to mu je najbolji učinak u dresu Pacersa za koje igra od ove sezone.

Bogdanović je uz 26 koševa imao tri skoka, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu. U igri proveo 34 minute, imao je odličan šut 9/14, a sa šest pogođenih trica (6/10) izjednačio je svoj najbolji učinak u nastupima za Indianu.

Bojan je 17 od svojih 26 koševa ubacio u drugom poluvremenu u kojem su Pacersi napravili uvjerljivu prednost za svoju treću uzastopnu pobjedu, a ukupno devetu u ovoj sezoni.

Video: Svi koševi Bojana Bogdanovića protiv Heatsa

Dragan Bender je ubacio četiri poena (šut 1/7), uz dva skoka i jednu asistenciju u domaćoj pobjedi Phoenixa 113-105 protiv Chicaga.

Na svom su parketu slavili i Los Angeles Lakersi, koji su sa 127-109 nadigrali Denver. Ivica Zubac je za Lakerse odigrao dvije minute, ali je ostao bez učinka koji bilježi statistika.

Od ostalih rezultata valja izdvojiti pobjedu aktualnih prvaka Golden Statea 118-111 na gostovanju u Brooklynu, u kojoj je Stephen Curry ubacio 39 koševa, ali je tri minute prije završetka napravio šestu osobnu pogrešku, zbog čega je morao s klupe odgledati završnicu dvoboja.

Video: Sažetak utakmice Miami Heat - Indiana Pacers
Kopirati
Drag cursor here to close