NBA

Bogdanović predvodio Indianu, Hezonja vrlo dobar u pobjedi Knicksa

Bogdanović je iz igre šutirao 7/9, a pogodio je sva tri upućena šuta za tri poena za 27 minuta provedenih na parketu, a zabilježio je i šest skokova.
Sport / Košarka | 18. 10. 2018. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović ubacio je 19 koševa u domaćoj pobjedi Indiana Pacersa protiv Memphis Grizzliesa 111:83 drugog dana nove NBA sezone.

Bogdanović je iz igre šutirao 7/9, a pogodio je sva tri upućena šuta za tri poena za 27 minuta provedenih na parketu, a zabilježio je i šest skokova.

Video: Svi koševi Bojana Bogdanovića protiv Memphisa

Najbolji igrač Pacersa Victor Oladipo ubacio je 16 poena uz po pet skokova i asistencija. Domantas Sabonis i Tyreke Evans dodali su po 14 koševa, javlja HRT.

Kod Memphisa najviše je zabio Marc Gasol (13).

Mario Hezonja debitirao je u dresu New York Knicksa sa 15 koševa u pobjedi 126:107 u Madison Square Gardenu protiv Atlanta Hawksa. Zanimljivo, 12 poena zabio je u posljednjoj četvrtini. Iz igre je pogodio šest od 14 upućenih šuteva (trica 3/7), a dodao je i tri skoka, asistenciju i tri ukradene lopte.

Video: Svi koševi Marija Hezonje protiv Atlante

Najefikasniji u slavlju Knicksa bio je Tim Hardaway Jr. s 31 poena, a kod poraženih Taurean Prince ubacio je 21.

Ante Žižić u porazu 104:116 Cleveland Cavaliersa protiv Toronto Raptorsa igrao je 14 minuta te zabio pet koševa. Kevin Love s 21 poenom predvodio je Cavse. Novopridošli Kawhi Leonard s 24 i Kyle Lowry s 27 koševa bili su najbolji kod Raptorsa, javlja HRT.

Dragan Bender nije nastupio u 121:100 domaćoj pobjedi Phoenix Sunsa protiv Dallasa. U dvoboju dvojice najvećih kandidata za titulu rookieja godine slavio je Deandre Ayton s 18 poena i deset skokova protiv Luke Dončića koji je za Mavse zabilježio 10 koševa i osam skokova. Najbolji strijelac utakmice bio je Devin Booker s 35 poena.

Kopirati
Drag cursor here to close