NBA

Bogdanović: Nije važno tko zabija

Dvoboj protiv Sacramenta stigao je nakon što je Utah poražena u produžetku na gostovanju u New Orleansu, čime je prekinut niz Jazza od deset pobjeda.
Sport / Košarka | 19. 01. 2020. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović je sa 30 koševa bio najbolji strijelac Utah Jazza u domaćoj pobjedi 123-101 nad Sacramentom, pogodivši šest od devet trica, a nakon utakmice je istaknuo nesebičnost suigrača kao ključ za niz u kojem je njegova momčad došla do 16 pobjeda u posljednjih 18 nastupa, piše Hina.

"Imamo skupinu igrača koji igraju jedni za druge. Kad to činite, onda se koš čini većim i svi pucaju sa samopouzdanjem, jer osjećaju da tako treba biti. Nitko ne razmišlja na način 'sad je moje vrijeme'. Uvijek je naše vrijeme", opisao je stanje uma svojih igrača trener Jazza Quin Snyder.

Dvoboj protiv Sacramenta stigao je nakon što je Utah poražena u produžetku na gostovanju u New Orleansu, čime je prekinut niz Jazza od deset pobjeda. No, nitko se zbog toga nije previše uzbudio, a povratak na domaći parket je bio dodatna stimulacija.

"Nedostajalo nam je igranje u Vivintu. Dugo smo bili na putu. Još jednom je obrana bila na mjestu. Odlično smo komunicirali. Napadački je do izražaja došla naša nesebičnost. Bez obzira na to tko zabija, tko puca, važno je da lopta ide", rekao je Bojan Bogdanović koji je predvodio strijelce Jazza.

No, veliku ulogu u uvjerljivoj pobjedi ponovno je odigrao Rudy Gobert koji je završio dvoboj sa 28 koševa, 15 skokova i tri blokade.

"Rudy je ponovno bio čudovište", pohvalio je suigrača Bogdanović, prenijela je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close