NBA

Bogdanović i Šarić solidni, tučnjava u Los Angelesu

Osim 36 koševa najkorisnijeg igrača iz prošle sezone Jamesa Hardena, utakmicu je obilježila i tučnjava četiri minute prije završetka.
Sport / Košarka | 21. 10. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Indiane svladali su kod kuće Brooklyn sa 132-112 u čemu je Bojan Bogdanović sudjelovao sa 15 koševa, gađajući trice 3/3.

Video: Sažetak utakmice Indiana Pacers - Brooklyn Nets

Dario Šarić je u tijesnoj domaćoj pobjedi Philadelphije nad Orlandom sa 116-115 ubacio 13 poena uz devet skokova, pet asistencija te po jednu blokadu i osvojenu loptu.

Video: Sažetak utakmice Philadelphia Sixers - Orlando Magic

New York je u Madison Square Gardenu poražen od gostujućeg Bostona sa 103-101, a Mario Hezonja je u igri proveo devet minuta te ubacio dva koša i imao jedan skok.

Phoenix je poražen u Denveru sa 119-91. Dragan Bender je dobio tri minute te za to vrijeme promašio jedan šut za tricu i ugrabio jedan skok, javlja Hina.

U debiju LeBrona Jamesa pred domaćim navijačima u Staples Centeru Ivica Zubac nije igrao, a Lakersi su poraženi od Houstona sa 124-115.

Video: Sažetak utakmice LA Lakers - Houston Rockets

Osim 36 koševa najkorisnijeg igrača iz prošle sezone Jamesa Hardena, utakmicu je obilježila i tučnjava četiri minute prije završetka, koju je započeo domaći košarkaš Brandon Ingram odgurivanjem Hardena, a eskalirala je razmjenom udaraca Rajona Ronda i Chrisa Paula. Ingram, Rondo i Paul su nakon toga isključeni.

Video: Tučnjava igrača Lakersa i Rocketsa

LeBron James je u domaćem debitantskom nastupu za Lakerse ubacio 24 koša, uz šut 9/22, te imao pet asistencija, pet skokova, dvije osvojene lopte i jednu blokadu.

Kopirati
Drag cursor here to close