Utah Jazz

Bogdanović i Mitchell briljirali nad New Orleansom

Ponovno je podigao prosjek sezone iznad 20 koševa pa su on i Mitchell prvi suigrači iz Utaha još od Karla i Jeffa Malonea u sezoni 1991./1992.
Sport / Košarka | 24. 11. 2019. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Agencije / Bogdanović u dresu Utah Jazza

Bojan Bogdanović nastavlja s izvrsnim predstavama u dresu Utah Jazza. U subotnjoj je pobjedi nad New Orleansom 128:120 zabio 28 koševa uz odličan šut 10-17, pogodio je tri od sedam trica i pet od sedam slobodnih bacanja te upisao po pet skokova i asistencija.

Ponovno je podigao prosjek sezone iznad 20 koševa pa su on i Mitchell prvi suigrači iz Utaha još od Karla i Jeffa Malonea u sezoni 1991./1992., piše Index.

Mitchell je u subotu zabio 37 koševa, a u odsustvu Rudyja Goberta, zbog ozlijeđenoga gležnja, zablistao je pričuvni centar Tony Bradley s 14 koševa i devet skokova. Pelicanse su predvodili Ingram s 33 i Holiday s 30 koševa.

Bojan i Mitchell odlično su ušli u utakmicu i odveli domaćine do prednosti 14:0, a Pelicansi su tek u završnici istopili zaostatak, tricom Ingrama se približili na minus četiri 38 sekundi prije kraja, ali Bogdanović je zatim pogodio dva bacanja i spriječio povratak.

"Odigrali smo sjajno, pogotovo prvo poluvrijeme. Bila nam je ovo ofenzivno najbolja utakmica sezone. Svi su igrali s puno samopouzdanja, odmah na početku napravili smo seriju 14:0 i probudili publiku. Igrali smo odličnu obranu i imali puno otvorenih šutova", rezimirao je Babo nakon utakmice.

Utah je trenutačno na diobi trećeg mjesta Zapada s omjerom 11-5, ali kod kuće je skoro savršena i ima samo jedan poraz iz devet utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close