Druga ABA liga

Bitka za play-off: Široki u velikom derbiju dočekuje MZT Skoplje

Riječ je o srazu dviju momčadi iz samog vrha regionalne lige, a Široki bi se pobjedom vratio u sami vrh ljestvice te bi došao na korak od play-offa.
Sport / Košarka | 06. 02. 2020. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u četvrtak, 6. veljače, s početkom u 18:00 sati na Pecari dočekuju MZT Skoplje u velikom derbiju 19. kola Druge ABA lige.

Riječ je o srazu dviju momčadi iz samog vrha regionalne lige, a Široki bi se pobjedom vratio u sami vrh ljestvice te bi došao na korak od play-offa.

''Dolazi nam drugoplasirana momčad i riječ je o vrlo kvalitetnoj i iskusnoj momčadi. MZT je dobro izbalansirana momčad i na unutarnjim i na vanjskim pozicijama. Moramo se maksimalno fokusirati na obranu i kontrolu skoka što će po mom mišljenju biti izuzetno važno za pozitivan rezultat. Pozivam publiku da nas dođe podržati'', kazao je u najavi utakmice trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Foto: Bljesak.info / Hrvoje Vlašić

Najbolji igrač Širokog Mateo Drežnjak smatra da su Makedonci jedni od favorita za osvajanje lige.

 ''MZT je odlična momčad, jedni su od favorita za osvajanje ove lige. Imaju dosta dobrih igrača, a od našeg zadnjeg susreta oni su doveli par novih. Malo smo se odmorili i vjerujem da ćemo dobro analizirati i spremni dočekati protivnika. Na nama je da pokažemo što bolju igru. Nadam se pobjedi i velikoj podršci naših navijača'', kazao je Drežnjak.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport, a navijače na Pecari očekuje bogata nagrada - putovanje u Svetu zemlju za dvije osobe. Izvlačenje dobitnika bit će održano na poluvremenu utakmice, a sudjelovati mogu svi s kupljenom ulazniom za ovaj susret.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM dok je za djecu do 14 godina ulaz slobodan.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close