12. kolo Druge ABA lige

Bitka za play-off na Pecari: Široki dočekuje Helios

Nakon 12 kola obje momčadi su na istom omjeru od 6 pobjeda i 5 poraza te će pobjednik ovog susreta biti korak bliže mjestu koje vode u play-off Druge ABA lige.
Sport / Košarka | 17. 12. 2019. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki u srijedu, 18. prosinca, u 18:00 sati u dvorani Pecara dočekuje Helios iz Domžala u sklopu 12. kola Druge ABA lige. 

U prvom dijelu regionalnog natjecanja slovenska momčad je slavila protiv Širokobriježana 84:70. Nakon 12 kola obje momčadi su na istom omjeru od 6 pobjeda i 5 poraza te će pobjednik ovog susreta biti korak bliže mjestu koje vode u play-off Druge ABA lige.

''Helios je kvalitetna momčad i ako želimo pobijediti morat ćemo ući u susret s istom energijom kao što je to bilo u prošlom kolu protiv Splita. Imali smo problema s ozljedama u prošlim nastupima, ali se ipak nadam da ćemo kompletni dočekati goste iz Domžala'', izjavio je u najavi utakmice trener Širokog Hrvoje  Vlašić.

Foto: Bljesak.info / Hrvoje Vlašić

''Jako bitna utakmica za nas jer smo u dobroj formi. Respektiramo momčad Heliosa, ali mi idemo na pobjedu. Podrška s tribina će nam dobro doći te bih ovim putem pozvao publiku da nas dođe podržati'', kazao je igrač Mateo Čolak.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM dok je za djecu do 14 godina besplatno.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close