NBA

Bender ubacio 16 koševa u porazu Phoenixa

Dragan Bender je bio solidan u porazu, u 32 minute zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/8, trice 3/6) i pridodao tome tri skoka i jednu asistenciju.
Sport / Košarka | 11. 03. 2018. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć su u NBA na terene istrčali Dragan Bender čije su Phoenix Sunse pobijedili Charlotte Hornets, i Mario Hezonja koji je s Orlando Magicom doživio poraz od LA Clippersa.

Iako su Suns uspjeli gotovo nadoknaditi zaostatak od 22 koša u zadnjoj četvrtini igrajući bez tri svoja najbolja igrača, Hornets su dobili utakmicu sa 122-115 zahvaljujući slobodnim bacanjima u zadnjim sekundama.

Dragan Bender je bio solidan u porazu, u 32 minute zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/8, trice 3/6) i pridodao tome tri skoka i jednu asistenciju, piše Hina.

Video: Sažetak utakmice Charlotte Hornets - Phoenix Suns

Hornets su odigrali odličnu treću četvrtinu i na početku zadnjeg dijela utakmice imali su prednost od 22 koša. No Sunsi se nisu samo tako predali i u igri ih drže Bender i Davon Reed. Suns su pogodili devet trica u prve tri četvrtine, da bi onda samo u zadnjih 12 minuta pogodili također devet. I Bender i Reed su pogodili svaki po tri trice u tom periodu pomogavši tako Sunsima da smanje zaostatak od 18 koševa.

Troy Daniels je pogodio svoju petu tricu četiri minute i 12 sekundi prije kraja i Sunsi dolaze na tri razlike. Elfrid Payton je razliku smanjio na dva koša nešto više od dvije minute prije kraja.

No, onda Nicolas Bastum pogađa tricu 52 sekunde prije kraja za vodstvo Hornetsa od 118-113 a nakon toga on i Dwight Howard pogađaju slobodna bacanja za konačan rezultat i pobjedu.

Video: Svi koševi Dragana Bendera

Daniels je bio najučinkovitiji kod Sunsa sa 17 koševa i četiri skoka te tri asistencije. Reed je dodao 16 koševa, a Harrison 14. Hornetse je predvodio Howard sa 30 koševa, a Batum je dodao 29, piše Hina.

LA Clippers su kod kuće sa 113-105 pobijedili Orlando Magic.

Magic je imao prednost od 81-72 nešto manje od šest minuta prije kraja treće četvrtine, ali Clippersi preuzimaju kontrolu nad utakmciom na početku zadnjeg dijelazahvaljmnujući seriji od 14-3.

Lou Williams je zabio deset od svojih 25 koševa u zadnjoj četvrtini za Clipperse, Tobias Harris je dodao 21 koš, a DeAndre Jordan devet koševa i 18 skokova.

Video: Sažetak utakmice Los Angeles Clippers - Orlando Magic

Kod Magica najbolji je bio Jonathon Simmons sa 24 koša i sedam asistencija, dok je D.J. Augustin ubacio 19 koševa. Hezonja je odigrao 24 minuta za Orlando i u tom je vremenu upisao pet koševa (šut iz igre 2/4, trice 1/2), pet skokova i četiri asistencij, piše Zina.

Magicu (20-47) je ovo četvrti poraz u gostima zaredom i trenutačno je zadnja momčad Istoka, dok su Clippersi (36-29) među prvih osam momčadi Zapadne konferncije.

Kopirati
Drag cursor here to close