Ne benda repku

Bender otkrio hrvatskom izborniku Mršiću gdje će nastaviti karijeru

"Prema onome što sam saznao, Bender je u Americi i čeka kontakt nekog novog kluba. Po tom bi se pitanju uskoro nešto i moglo dogoditi", otkrio je izbornik Mršić.
Sport / Košarka | 14. 02. 2020. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NBA / Dragan Bender

Nakon što je dobio otkaz u Milwaukee Bucksima, Dragan Bender našao se u poziciji da ili čeka NBA angažman u nekoj od preostalih 29 franšiza, poziv nekog kluba iz G lige, a kao treća opcija tu je povratak u Europu.

S obzirom na to da se uskoro igraju kvalifikacije za Eurobasket, hrvatski izbornik Veljko Mršić nazvao je Bendera kako bi provjerio je li dostupan za nadolazeći ciklus u kojem Hrvatska igra protiv Švedske i Nizozemske.

"Razgovarali smo, ali ta ideja nije bila izvediva", rekao je Mršić za Sportske novosti pa dodao: "Prema onome što sam saznao, Bender je u Americi i čeka kontakt nekog novog kluba. Po tom bi se pitanju uskoro nešto i moglo dogoditi", otkrio je hrvatski izbornik i tako otklonio, barem zasad, mogućnost da se Čapljinac vrati u Europu.

Isto tako, Mršić je nazvao San Antonio Spurse kako bi provjerio je li Luka Šamanić dostupan za reprezentativno okupljanje, ali i tu je stigla odbijenica te će veterani Roko Ukić, Kruno Simon i njihovo društvo u kvalifikacije morati krenuti bez ijednog NBA pojačanja.

Kopirati
Drag cursor here to close