6. po redu

Splićani pobjednici Streetball Mostar 2K18

"Mostar je od danas bogatiji za još jednu divnu sportsku i prijateljsku priču! Bilo je lijepo vidjeti kako svi skupa uživamo i živimo za sport", kazao je za Bljesak.info Andrej Jelić.
Sport / Košarka | 18. 06. 2018. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tim "Split West Splish" u sastavu: Lovre Špralje, Bože Radoš, Duje Škaro i Marin Jeličić pobjednici su 6. po redu Streetball Mostar 2K18, koji se održao na terenima OS Ilije Jakovljević u Mostaru.

Kako je turnir u sklopu za sad neafirmirane 3x3 lige, ulaznicu za završnicu mogu dobiti samo timovi sa BiH prostora, tako da put u Vitez  na završnicu "3X3 LIGA BIH"  ide drugoplasirani tim  ''TB'' iz Trebinja u sastavu  Vasilije Saraba, Đole Ninković, Stefan Aleksic i Nikola Topalović.

Također održano je natjecanje u šutiranju za 3 poena, a nagrada najboljeg šutera za 3pts pripala je Nikoli Topaloviću iz ekipe TB iz Trebinja.

"Mostar je od danas bogatiji za još jednu divnu sportsku i prijateljsku priču! Bilo je lijepo vidjeti kako svi skupa uživamo i živimo za sport! Veliko hvala svim sponzorima (COCA COLA, RED BULL, ARENA CENTAR, TECO, FERO KEŠ, HALO TAXI, LOGOS, BLJESAK.INFO, RDV) pokroviteljima (OŠ Ilije Jakovljević) i prijateljima, a posebno igračima što su pokazali pravi sportski duh i što su ostavili srce na terenu za svaki poen! Bilo je za gušt gledati svaku tekmu, naklon do poda i vidimo se iduće godine!", izjavio je organizator Košarkaškog turnira Fiba 3x3 2K18 Andrej Jelić.

Kopirati
Drag cursor here to close