98:90

Širokom bh. derbi ABA 2 lige

Sjajne partije za domaći tim pružili su Filip Kraljević s 28 poena te Mateo Drežnjak koji je ubacio 24 koša. Jure Zubac dodao je 13, a Dario Drežnjak 12 koševa.
Sport / Košarka | 23. 01. 2020. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odličnu utakmicu večeras su u okviru 17. kola ABA 2 lige odigrala dva bh. predstavnika u ovom natjecanju HKK Široki i OKK Sloboda, a domaćin je na Pecari slavio zasluženu pobjedu od 98:90.

Širokobriježani su odmah na startu utakmice dali do znanja gostima iz Tuzle da ih čeka sve samo ne lak zadatak na Pecari. Košarkaši Hrvoja Vlašića u visokom su ritmu otvorili susret i već nakon prvih 10 minuta stvorili 12 koševa razlike.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - OKK Sloboda

U drugom periodu Sloboda je počela dolaziti do daha i prednost Širokog u jako efikasnoj košarci na poluvremenu smanjiti na 50:42.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - OKK Sloboda

Brza košarka s puno ritma i tranzicije nastavila se i u drugom poluvremenu, a opet su Širokobriježani zaigrali nešto bolje pa su uoči posljednjih 10 minuta povratili prednost koju su imali i nakon prve četvrtine. No smogli su Tuzlaci još jednom snage da priprijete, uspjeli su doći na -5 (88:83), no snage za nešto više u ovom meču nisu imali. Široki je sigurno priveo meč kraju i opet se vratio na treću poziciju u ABA 2 ligi.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - OKK Sloboda

Sjajne partije za domaći tim pružili su Filip Kraljević s 28 poena te Mateo Drežnjak koji je ubacio 24 koša. Jure Zubac dodao je 13, a Dario Drežnjak 12 koševa. Slobodu je predvodio Sani Čampara s najboljom ovosezonskom partijom u kojoj je zabio 31 poen a dobri su bili i Gregg sa 17 te Rikić sa 16 koševa.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - OKK Sloboda

 

Kopirati
Drag cursor here to close