ABA liga 2

HKK Zrinjski spremno ide po prve gostujuće bodove protiv agresivnog Vršca

U regionalnoj ligi Zrinjski ima tri domaće pobjede i tri gostujuća poraza, dok je momčad Vršca, nakon četiri pobjede na otvaranju, upisala dva vezana poraza.
Sport / Košarka | 27. 11. 2017. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon stanke zbog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nastavlja se natjecanje u Drugoj ABA ligi, a u okviru 7. kola HKK Zrinjski u srijedu gostuje kod Vršca.

''Gostujemo kod momčadi Vršca koja je krenula jako dobro pa u zadnje vrijeme uhvatila nekoliko poraza, međutim to ne znači apsolutno ništa. Riječ je o dobroj ekipi, jednoj momčadi izrazito skakačkoj i agresivnoj. Moramo ući sa maksimalnom agresivnošću od početka da bi se mogli s njima nositi do kraja utakmice. Neće nam biti nimalo lako, domaćini su favoriti te ćemo dati sve o sebe'', najavio je na konferenciji za novinare trener "Plemića" Hrvoje Vlašić.

U regionalnoj ligi Zrinjski ima tri domaće pobjede i tri gostujuća poraza, dok je momčad Vršca, nakon četiri pobjede na otvaranju, upisala dva vezana poraza.

Marko Šutalo, jedan od najboljih košarkaša Zrinjskog u dosadašnjem dijelu sezone, vjeruje kako njegova momčad nije bez izgleda u Vršcu.

"Očekuje nas jedna visoko energetska utakmica jer poznato je da njihov trener Đokić forsira takvu igru sa što više brzih napada. To je mlada ekipa sa iskusnim Simeunovićem i Kutlešićem koji su igrali prvu ABA ligu, koji su sa svojim iskustvom nositelji ekipe te na njih treba najviše obratiti pažnju. Smatram da i mi imamo naše kvaliteta što pokazujemo u domaćoj ligi, povezali smo sve pobjede od početka, trebamo ići hrabro i ja vjerujemo u nas",
izjavio je Šutalo.

Utakmica Vršac - Zrinjski igra se u srijedu, 29. studenoga, od 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close