Viroza

HKK Zrinjski: Iako smo desetkovani, idemo hrabro protiv favorita

"Pokosila nas je viroza, oba pomoćna trenera i fizioterapeut su bolesni, imaju visoku temperaturu", istaknuo je Vlašić na samom početku konferencije.
Sport / Košarka | 09. 01. 2019. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru 15. kola ABA Lige 2 igrat će se utakmica između HKK Zrinjski i OKK Spars u četvrtak, 10.1. od 18 sati, u dvorani na Bijelom Brijegu.

Tim povodom na konferenciji za medije govorili su igrač Zrinjskog Milan Lužaić i trener Hrvoje Vlašić. "Druga utakmica u ABA ligi sa Sparsima nam dolazi u teškom trenutku, nismo kompletni i u kojem sastavu ćemo nastupiti znat ćemo neposredno pred utakmicu. Pokosila nas je viroza, oba pomoćna trenera i fizioterapeut su bolesni, imaju visoku temperaturu", istaknuo je Vlašić na samom početku konferencije.

"Sparsi su u prijelaznom roku doveli dvojicu igrača, Hasandića i Bajramovića. Dakle, onu širinu koju su imali dosada su još više popunili. Dobro su posloženi na svim pozicijama, posebno pod košem, i riječ je o ozbiljnoj momčadi koja dovođenjem pojačanja planira ući u završnicu ABA lige", istaknuo je trener Zrinjskog.

Lužaić je u Zrinjski stigao iz Čapljine i u prvim nastupima za mostarsku momčad pokazao da je njegovo dovođenje bio pravi potez Uprave kluba.

"U jako nezgodnom trenutku dolazi nam ova utakmica što se tiče našeg rostera i skraćene rotacije. Nas očekuje teška utakmica, Sparse odlikuje čvrstina u obrani i to im donosi do sada rezultat" ,istaknuo je Lužaić, dodajući da im skraćeni roster nije nova situacija.

Kopirati
Drag cursor here to close