ABA Liga 2

HKK Široki slavio protiv Rogaške

Braća Drežnjak ponovo su bili najbolji u svom timu. Mateo je zabio 19, dok je Dario dodao 18 poena.
Sport / Košarka | 26. 12. 2019. u 21:50 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki je na svojoj Pecari u blagdanskom ozračju zabilježio novu pobjedu u ABA 2 ligi protiv slovenskog tima KK Rogaška rezultatom 91:82.

Odličnu utakmicu vidjeli su svi oni koji su večeras došli na širokobriješku Pecaru. Široki je tradicionalno nametnuo svoj jaki ritam s puno trčanja i to je u početku odmah donijelo ploda.

Odmah u prvoj četvrtini domaći tim zabilježio je 11 poena prednosti i dao naslutiti u kojem smjeru će ići ova utakmica. No nisu se gosti predali, nisu dozvolili domaćem timu da već u ranoj fazi prelomi utakmicu.

Dapače, nakon sigurne prednosti Širokog, krajem utakmice Rogaška je uspjela doći na samo -4 te su Širokobriježani morali ponovo dobivati već dobivenu utakmice. Ipak, trojka Ivana Karačića 39 sekundi do krana za 87:80 zapečatila je sudbinu gostiju i naš prvak je ubilježo novu pobjedu i nove bodove.

Braća Drežnjak ponovo su bili najbolji u svom timu. Mateo je zabio 19, dok je Dario dodao 18 poena. Odličan je bio i Jure Zubac sa 17 koševa. Tadej Ferme s 15 najefikasniji kod gostiju, po 14 su dodali Durnik i Lelić.

Kopirati
Drag cursor here to close