Iznenađenje na Grbavici

HKK Čapljina pobijedio OKK Spars Realway

"Ovo pokazuje da zaslužujemo ostati u ligi, a ne ovo što tablica pokazuje", rekao je Boris Džidić nakon utakmice.
Sport / Košarka | 01. 02. 2020. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Spars Realwayja poraženi su na svom parketu od Čapljine rezultatom 81:84.

Gosti su odigrali jako dobru utakmicu i stigli su do četvrte uzastopne pobjede u prvenstvu BiH.

Prvo poluvrijeme donijelo je izjednačenu igru s obje strane. Ekipe su se smjenjivale u vodstvu, a na odmor se otišlo vodstvom gostiju od dva poena razlike, 41:43.

Treća dionica donosi za nijansu bolju igru gostiju koji su uspjeli da dodatno povećaju prednost i na ulasku u posljednju dionicu bilo je plus sedam u njihovu korist, 56:63.

Međutim, Spars Realway se nije predavao. Trojkom Buze na tri minute do kraja dolaze do 69:68 i do kraja meča smo gledali neizvjestan dvoboj, prenosi SportSport.ba-

Na 12 sekundi do kraja bilo je 72:72, Vrabac promašuje oba bacanja, da bi zatim i Čapljina promašila napad za pobjedu i utakmica odlazi u produžetak.

U dodatnih pet minuta vidjeli smo također dosta uzbuđenja. Na kraju je Čapljina bila bolja i zasluženo je upisala pobjedu.

"Mislim da je zaslužena pobjeda. Igrali smo bez velikih padova kroz utakmicu, iako smo igrali bez Ivelje koji nam je jako bitan ispod koša. Momci su odradili timski posao i zasluženo smo pobijedili. Ovo pokazuje da zaslužujemo ostati u ligi, a ne ovo što tablica pokazuje", rekao je trener Čapljinaca Boris Džidić.

Kopirati
Drag cursor here to close