CS:GO

Zvijezde West Hama okušale su se u esportu i nisu se baš proslavile

Dok se Antonio nije baš snašao u novoj ulozi, Chicharito je pokazao zavidan talent s obzirom na to da nikada prije nije igrao CS:GO.
Sport / Flash | 20. 02. 2018. u 08:44 Bljesak.info
Zvijezde West Hama igraju CS:GO

Tekst članka se nastavlja ispod banera

West Hamov dvojac našao se na travnjaku, ali u nešto drugačijim ulogama. Naime, Javier Hernandez i Michail Antonio odigrali su meč jedan na jedan u CS:GO-u, uz pomoć profesionalnih igrača.

Dok se Antonio nije baš snašao u novoj ulozi, Chicharito je pokazao zavidan talent s obzirom na to da nikada prije nije igrao CS:GO.

U sklopu promocije organizirane od strane Betwaya, sponzora West Hama i profesionalne esport organizacije Ninjas in Pyjamas, održan je revijalni CS:GO meč između Hernandeza i Antonija. Na Hernandezovoj strani bio je Patrik ''f0rest'' Lindberg, legenda CS:GO esporta koja je za trenera odabrala Fredrika "REZa" Sternera. Na drugoj strani, uz Antonija bio je Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, druga legendarna polovica NiP-a, a u ulogu trenera uskočio je Richard "Xizt" Landstrom.

Hernandez je slušajući trenera brzo uhvatio ritam. Prva je sugestija svakako bila da se igrači ne kreću u igri dok pucaju jer je tako gotovo nemoguće pogoditi metu. Xizt je pokušao Antoniju objasniti kako da kontinuirano puca, ali mu to baš i nije pošlo za rukom. U meču smo vidjeli više od nekoliko zanimljivih situacija, ali i kvalitetno se nasmijali, piše Index.hr.

West Hamov dvojac priznao je kako videoigre uglavnom igraju na konzolama. Kao i kod velikog broja nogometaša, omiljena igra im je FIFA. Međutim, među nogometašima ima i ljubitelja esporta, a jedan od najpoznatijih je svakako Neymar, koji voli zaigrati CS:GO, a u posljednje vrijeme i PlayerUnknown's Battlegrounds.

West Ham je trenutno 12. na tablici i ne može se pohvaliti rezultatima ove sezone. Slična je situacija i u NiP-u, ekipa jednostavno ne uspijeva pronaći stalnu formu. Ove su godine doživjeli još jednu promjenu u ekipi, doveden je Dennis "dennis" Edman, a Richard "Xizt" Landstrom se preselio na klupu.

Kopirati
Drag cursor here to close